logoHome
Ouders over SKO Ouders over SKO
icoon

Wij vinden het heel belangrijk dat onze ouders en kinderen tevreden zijn. Wat vinden onze ouders van SKO en onze opvang? En wat zijn de uitkomsten van ons klanttevredenheidsonderzoek? Dat lees je hieronder.

"Mijn kinderen voelden zich altijd welkom en veilig. Heel waardevol en geruststellend. Echt top!"

Klanttevredenheid

Tevreden ouders en blije kinderen

Wij staan open voor suggesties van ouders, individueel of via de oudercommissie. Bij het brengen en halen van de kinderen is er altijd gelegenheid voor ouders om met onze medewerkers te bespreken hoe het met hun kind gaat en waar ze wel of niet tevreden over zijn.

Daarnaast monitoren we continu de klanttevredenheid met behulp van de Verbetermeter. Op verschillende momenten; bij kennismaking, na de wenperiode, jaarlijks en na uitschrijving, ontvang je als ouders een vragenlijst waarmee je onze opvang kunt waarderen.

Waardering

VerbeterMeter

De waardering wordt gemeten aan de hand van de onderwerpen: Verzorging, Pedagogisch klimaat, Pedagogisch Medewerkers, Accommodatie, (Financiële) Administratie en Communicatie.

Cijfers gemeten door www.verbeter-meter.nl.

Familie Paping vertelt....

Van dagopvang naar de Toptieners:

“Vele schriftjes volgeschreven met haar eet-, drink- en slaapgedrag, de eerste woordjes, en later alle avontuurtjes en uitgehaalde streken.

“En niet te vergeten de mooie vakantieweken in de Blokhut. Modder, zonnebrand en enthousiaste verhalen!”

“En dan de Waaghals; een paradijs voor creativiteit. Kunstwerken van lampenkappen, een tas naaien van een oude spijkerbroek, maar ook een rustpunt met kopjes thee en kippensoep in haar eigen beker.”

“Bij de Toptieners je verhaal kunnen doen bij Jacqueline en Rutger (pm-ers), verstoppertje spelen of heerlijke baksels maken in de keuken.”