logoHome
Vuur&Vlam Vuur&Vlam
icoon

Kindercentrum Vuur&Vlam ligt op loop- en fietsafstand van verschillende basisscholen. Met 4 huiskamers ingedeeld op leeftijd biedt Vuur&Vlam vertrouwde en uitdagende opvang. De jongste kinderen zijn welkom in de nieuwbouw op het schoolplein van de Kring (Locatie Willibrord). De oudere kinderen hebben een eigen ruimte achter deze school. Vanaf 10 jaar kan je kind doorstromen naar de Toptieners!

Wat bieden wij?

Het gebouw

De huiskamers bij Vuur&Vlam zijn gezellige, lichte ruimtes. Naast de huiskamers hebben we ook grote keukens en een atelier. Daar kan je kind zijn of haar creativiteit ontdekken en ontwikkelen. Schilderen, bouwen, verkleden, koken, maar ook rustig een boek lezen: het kan allemaal bij Vuur&Vlam.

Basisscholen

Vuur&Vlam ligt op loopafstand van basisschool: de Gevers Deutz Terweeschool, de Jenaplanschool de Kring (locatie Willibrord), en de Lichtwijzer. En op fietsafstand van de Hofdijckschool.

Fijne sfeer en tevreden ouders

Vuur&Vlam staat bekend om haar fijne warme sfeer en hoge klanttevredenheid. Elke huiskamer heeft vaste pedagogisch medewerkers.

Avontuurlijke buitenruimte

Wij spelen graag en veel buiten met je kind. Het plein biedt volop uitdaging waar natuur en avontuur centraal staan. Ook is er een mooie plek om met elkaar een (bal-)spel te doen. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal waar we kunnen spelen en bewegen.

Natuur: eetbaar groen

Op het kleine plein hebben we een groen plekje. Daar vind je eetbaar groen en zijn leuke zitplekjes.

Blokhut

Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Lekker sporten op een bso-dag

Ook vanaf Vuur&Vlam brengen we je kind naar alle sportclubs in Oegstgeest met onze vervoersservice.

Ontspanning en inspiratie

Wij zorgen voor een huiselijke, niet prestatiegerichte sfeer, waar je kind zich na een intensieve schooldag kan uitleven, of juist lekker kan uitrusten. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspiratie: mogelijkheden om interesses te ontdekken, hobby’s te ontwikkelen, vrienden te maken en nog veel meer.

Zwemles

Ook kan je kind het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

Adres en telefoonnummers groepen:

Huiskamer 1 en 2: Rhijngeesterstraatweg 51, 2341 BR Oegstgeest

  • Huiskamer 1: 06 – 134 15 622
  • Huiskamer 2: 06 – 302 73 591

Huiskamer 3 en 4: Apollolaan 234, 2341 AV Oegstgeest

  • Huiskamer 3: 06 – 134 85 482
  • Huiskamer 4: 06 – 134 74 136

 

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR-registratienummer van Vuur&Vlam is: 198838645.

Andere locaties in de buurt

Bianca Weijers

Manager Kinderopvang

Adres

Rhijngeesterstraatweg 49
2341 BR, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) 301 42 44