logoHome
Uit&Thuis Uit&Thuis
icoon

Ons kindercentrum Uit&Thuis is een ruim opgezet kindercentrum. We vangen je kind op in één van onze zes huiskamers. Deze grote lichte huiskamers liggen rondom de centrale speelruimtes. De oudere kinderen hebben een eigen plek in onze dependance de Waaghals.

"Volop buitenspelen met waterpomp, speelhuisjes, voetbalveldje en klimhelling!"

Wat bieden wij?

Scholen dichtbij

Ons kindercentrum Uit&Thuis ligt pal naast de Openbare Montessorischool midden in Oegstgeest. Ook een aantal andere basisscholen zijn dichtbij zoals de Hofdijckschool en Jenaplanschool de Kring. Wij halen je kind lopend of met onze eigen SKO-bussen op.

Montessori Peutergroep

Vanaf twee jaar is je kind welkom bij de Montessori Peutergroep. In deze peutergroep werken we volgens de opvoedkundige en onderwijskundige visie van Maria Montessori. De Montessorivisie is op een speelse manier geïntegreerd in de groep. In samenwerking met de Montessorischool in Oegstgeest kan je kind – bij 4 jaar oud – doorstromen naar de Montessori Startklas. Lees meer!

Avontuurlijke buitenruimte

De buitenruimte is een natuurlijke, avontuurlijke speelplek voor je kind. In een groene omgeving is er ruimte voor een potje voetbal, een fietsroute, een klimhelling met waterpomp plateau. Er is ook een podium met tribune en een ontspannen plek met speelhuisjes.

Creatief en speels

In het atelier, de kinderkeuken, de grote hal met podium en fantasiespeelruimte kan je kind heerlijk spelen en creatief bezig zijn. Schilderen, verkleden, toneel, koken en tafeltennissen: bij ons kan het allemaal. We maken ook regelmatig gebruik van het gymlokaal van de school.

"10 jaar opvang bij SKO! Elke dag een warm welkom en zoveel betrokkenheid. Jessica, moeder van Mees en Sterre "

Vroegservice vanaf 7.00 uur

Soms heb je extra vroeg opvang nodig, of misschien wel iedere week! Bij ons kindercentrum Uit&Thuis kun je om 7.00 uur terecht met klein ontbijt. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Bij binnenkomst teken je voor een extra toeslag op je maandfactuur.

Blokhut

Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Zwemles

Ook kan je kind het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

De Eetclub

001-Eetclub-UitThuisWeinig tijd om na een drukke dag een maaltijd op tafel te zetten? Of is je kind thuis een slechte eter? De gezellige Eetclub bij Uit&Thuis biedt uitkomst! Als je je kind ophaalt van de bso, heeft hij of zij al een lekkere en gezonde maaltijd gegeten van Lekker Vers, gezellig samen met andere kinderen. En zien eten, doet eten! Dat is weer een zorg minder en geeft meer tijd in de avond. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar: eetclub@sko-oegstgeest.nl.

Telefoonnummers groepen:

  • Guusje – peuterspeelzaal: (06) – 136 34 067
  • Montessori peutergroep: (06) – 136 29 423
  • Bso – Huiskamer 1: (06) – 136 34 067
  • Bso – Huiskamer 2: (06) – 136 29 423
  • Bso – Huiskamer 3: (06) – 136 88 018
  • Bso – Huiskamer 4: (06) – 136 92 980
  • Bso – Huiskamer 5: (06) – 136 59 891
  • Bso – Huiskamer 6: (06) – 138 96 369

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR-registratienummer van de peutergroepen is: 791455658. LKR-registratienummer van buitenschoolse opvang is: 902287692.

Andere locaties in de buurt

Frances Houtman

Manager Kinderopvang

Adres

Lange Voort 261d
2343 CE, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) - 519 1350