logoHome
Toptieners Toptieners
icoon

De Toptieners is speciaal bedoeld voor de oudste kinderen van de basisschool en de eerste groepen van de middelbare school. Vanaf groep 7 kan je kind hier terecht. De Toptieners is een vervolg op de ‘gewone’ buitenschoolse opvang. De tieners krijgen alle aandacht die zij verdienen en leren tegelijkertijd op hun eigen benen te staan.

"Watergevechten bij mooi weer, een potje voetbal of juist even lekker chillen."

Wat bieden wij?

Huiselijke sfeer

Bij ons komt je kind in een gezellige, huiselijke, niet-prestatiegerichte sfeer. Een aantal vaste pedagogisch medewerkers begeleiden je zoon of dochter elke dag. In ‘het hok’ helpen zij bij het maken van huiswerk, hebben een luisterend oor en zijn betrokken bij je kind.

Zelf fietsen

De meeste kinderen komen zelfstandig naar de Toptieners vanuit school. Wij maken daarover duidelijke afspraken. Is je kind daar nog niet aan toe? Met ‘begeleid fietsen’ kan je kind oefenen om straks zelfstandig te fietsen.

Activiteiten

Bij de Toptieners bepalen de tieners grotendeels zelf het programma. Zij ‘pimpen’ oude meubels, doen boodschappen, houden discussies met leeftijdsgenoten of kijken samen naar een “spannende” film.

Ook tijdens de schoolvakanties is er genoeg te doen: van watergevecht tot je eigen boemerang maken, naar de Blokhut in Warmond of op visite bij de SKO-locaties de Overburen of de Waaghals.

De speciale 8+ Werkgroep organiseert leuke en uitdagende activiteiten waar ook de tieners aan meedoen, zoals een DJ-workshop, schaatsen, een uitstapje naar ’t strand of naar Naturalis.

Karaoke en computer

Wij hebben een playstation met verschillende games en een karaokeset voor een gekke middag. Je kind kan gebruik maken van een laptop om veilig op internet te surfen, spelletjes te spelen of om huiswerk te maken.

Spelletjes

Wij doen heel veel spelletjes, binnen en buiten. We spelen ‘Wie is de mol’?, ‘Levend Stratego’ en doen vaak het ruilspel. Binnen is er tijd voor een potje schaak of backgammon.

Moestuin

In onze moestuin verbouwen wij onze eigen groentes; wortels, radijsjes, aardappels, uien en bieslook. Zodra de oogst binnen is, worden er heerlijke gerechten gekookt.

Zwemles

Ook kan je tiener het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

Openingstijden

De openingstijden van Toptieners zijn gelijk aan die van de buitenschoolse opvang. Bovendien houden wij rekening met de lesroosters van verschillende middelbare scholen. En wij vangen je kind ook op wanneer er op school lesuren vervallen.

Telefoonnummers:

  • Manager Kinderopvang – Bianca Weijers: (071) – 301 42 44
  • De Toptieners: 06 – 231 76 396

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR-registratienummer van de Toptieners is: 105182199.

Andere locaties in de buurt

Bianca Weijers

Manager Kinderopvang

Adres

Van Houdringelaan 11
2341 BN, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

06 - 231 76 396