logoHome
Het Kindercircus Het Kindercircus
icoon

Op een mooie locatie in Haaswijk ligt ons kindercentrum het Kindercircus. Je kunt bij ons terecht voor dagopvang en peuterspeelzaal. Op loopafstand is onze bso-locatie De Buren! Alle opvang is in de wijk. Zo zijn vriendjes en vriendinnetjes altijd dichtbij. Woon je in een andere wijk? Misschien ligt ons kindercentrum ook gunstig voor jou. Met de auto ben je namelijk zo op de Rijksweg A44.

"De avonturentuin nodigt uit tot avontuurlijk en fantasierijk spelen. "

Wat bieden wij?

Dagopvang

Vanaf 10 weken is je kindje bij ons van harte welkom.Wij zorgen dat je baby een eigen, veilige plek krijgt op een van onze verticale groepen: de Acrobaten en Goochelaars. In iedere groep zitten maximaal 12 tot 13 kinderen van verschillende leeftijden tussen 0 en 4 jaar. Elke groep heeft vaste pedagogisch medewerkers.

Peuterspeelzaal

Vanaf twee jaar kan je kind bij ons terecht in peuterspeelzaal Basje. In de grote, lichte ruimte hebben de kinderen een eigen speelmateriaal. In een veilige en uitdagende omgeving bereiden wij je kind – al spelenderwijs- voor op de basisschool.

VVE-methode Uk&Puk

Bij ons kindercentrum wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd vanuit de VVE-Methode Uk&Puk. Met speelse activiteiten doet je kind nieuwe ervaringen op. Met Uk&Puk groeien de ukken als vanzelf toe naar groep 1. Als extra steuntje in de rug is er voor bijna 4-jarigen het activiteitenthema: ‘Ik ga naar de basisschool’.

Avonturentuin

Wij gaan veel naar buiten!

Onze buitenspeelruimte is omgetoverd in een ‘avonturentuin’ met spannende paadjes, struiken waarachter je je kunt verstoppen, een heerlijke zandbak en kruiden waar je aan kunt ruiken. Drie grote dakplatanen zorgen voor voldoende schaduw in de zomer.

De avonturentuin nodigt uit tot avontuurlijk en fantasierijk spelen:

  • Blote voetenpad: kinderen kruipen, lopen of huppelen over verschillende ondergronden zoals schelpen, zand, stukje kunstgras, houtsnippers.
  • Moestuin: samen zaadjes planten, voor de planten zorgen en kijken hoe alles groeit en bloeit. En natuurlijk proeven uit onze eigen moestuin.
  • Bamboebos en wilgenpoortjes: spannend om doorheen te lopen of om je achter te verstoppen.
  • Zintuigenperkje: kinderen ruiken, voelen en soms proeven verschillende kruiden.
  • Waterbak: samen spelen met water. Er is een goot en een stromend riviertje over rotsen.

Telefoonnummers groepen:

  • Basje – peuterspeelzaal: (071) – 565 18 82
  • Goochelaars – dagopvang: (071) – 565 18 83
  • Acrobaten – dagopvang: (071) – 565 18 84

LKR-registratienummer

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR-registratienummer dagopvang is: 211440231. LKR-registratienummer peuterspeelzaal is: 169704257

Andere locaties in de buurt

Suzanne den Hollander

Manager Kinderopvang

Adres

Aldo van Eycklaan 56
2343 NH, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) 565 16 00