logoHome
Het Clubhuis Het Clubhuis
icoon

Het Clubhuis is een heerlijk speelparadijs voor onze oudste kinderen. Het is gezellig ingericht en de uitgestrekte buitenruimte biedt volop uitdaging en avontuur.  En, met de tennisbanen voor de deur, nodigt dit uit lekker een balletje te slaan!

"Een stoere plek met veel ruimte en groen. "

Wat bieden wij?

Het gebouw

Het Clubhuis is een stoere plek voor de oudste kinderen (9 jaar en ouder) in het clubhuis van Tennisclub Unicum. Daar hebben we een eigen gedeelte met een zithoek om te chillen, een grote kast vol spellen en materiaal om lekker te knutselen. Voor muziek, games en huiswerk is er een laptop.

Eigen plek

Het Clubhuis is een leuke stap en vervolg op de drie bso-groepen bij de Vrije Vogels. De kinderen krijgen bij het Clubhuis steeds meer zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en keuzes. Kortom, een perfecte plek voor de oudere kinderen om samen te zijn met eigen leeftijdgenoten.

Activiteiten

De activiteiten bedenken we samen met de kinderen. Het programma hangt aan de muur zodat iedereen het kan zien! De kinderen zijn vrij in wat ze willen doen. Een potje tafelvoetbal of sjoelen, lekker tutten met nagellak of eindeloos spelen met Star wars lego of Friends lego. /In de zithoeken kun je samen spelen of lekker even chillen. In de spelletjeskast liggen heel veel gezelschapsspellen voor alle leeftijden. Op de Wii swingen de kinderen op Lets Dance of bewegen ze met Wii Sport.

Avontuurlijk buitenspelen

Het grote terrein met veel groen zorgt voor een avontuurlijke speelplek voor de kinderen. De kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. En….. zomers een balletje slaan of zelf tennisles krijgen!

Blokhut

Met kinderen gaan wij in de vakanties en soms na schooltijd naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Tennisles

Samen met je vrienden en vriendinnen leren tennissen? Elke zomer zijn er tennislessen voor de bso-kinderen van het Clubhuis op Tennisclub Unicum! Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

Zwemles

Ook kan je kind het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

Telefoonnummer

  • Het Clubhuis: 06-137 27 528

Landelijke Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR registratienummer van het Clubhuis: 315409423 onder vermelding van ‘dependance de Vrije Vogels Unicum’.

Andere locaties in de buurt

Petra Jonker

Manager Kinderopvang

Adres

Haarlemmerweg 99
2334 GD, Leiden
Nederland

Telefoonnummer

06 1372 7528