logoHome
De Waaghals De Waaghals
icoon

De Waaghals is een dependance van Uit&Thuis voor kinderen vanaf ca. 8 jaar. Vanuit Kindercentrum Uit&Thuis stromen de oudere kinderen samen met hun vrienden en vriendinnen door naar de Waaghals. Daar vangen wij je kind op in een voormalig schoolgebouw dat inmiddels is omgetoverd tot een plezierige en avontuurlijke plek.

"Lekker buiten voetballen of een potje tafeltennis. Voor de creatievelingen een eigen atelier! "

Wat bieden wij?

Een aantrekkelijke plek voor 8+ kinderen

Het afgelopen jaar is dit kindercentrum heerlijke plek voor oudere kinderen gebleken. Voor 8+ is het een uitdagende plek met eigen 8+ creatieve workshops Kunst & Kolder. Ook is er een ruimte om gitaar te spelen en te drummen.

Avontuurlijk buitenspelen

Buitenspelen doen we graag! Het wilde groen zorgt voor een groene avontuurlijke speelplek voor de kinderen. Ook wordt er met de kinderen en een hovenier een plan gemaakt voor tuintjes aan de achterzijde.

Kunst & Kolder

Het atelier van Kunst & Kolder is bij de Waaghals. Hier kan je kind zelf met materialen aan de slag. Onder begeleiding van Maartje Reijkers maken de kinderen samen of alleen de prachtige kunstwerken. Daarnaast zijn er elke woensdagmiddag creatieve workshops waar je kind aan mee kan doen. Kinderen maken stoere polsbandjes van oude stropdassen, dromenvangers, dienbladen van mozaïek tot gepimpte tennisballen.

Blokhut

Met de kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Zwemles

Ook kan je kind het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

De Eetclub

Weinig tijd om na een drukke dag een maaltijd op tafel te zetten? Of is je kind thuis een slechte eter? De gezellige Eetclub bij de Waaghals biedt uitkomst! Als je je kind ophaalt van de bso, heeft hij of zij al een lekkere en gezonde maaltijd gegeten van Lekker Vers, gezellig samen met andere kinderen. En zien eten, doet eten! Dat is weer een zorg minder en geeft meer tijd in de avond. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar: eetclub@sko-oegstgeest.nl.

Telefoonnummers groepen

  • Huiskamer 7: (06) – 139 95 829
  • Huiskamer 8: (06) – 139 78 695

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR registratienummer van de Waaghals: 122075705.

Andere locaties in de buurt

Frances Houtman

Manager Kinderopvang

Adres

Frans Halslaan 289
2343 EG, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) - 519 1350