logoHome
De Kindervlinder De Kindervlinder
icoon

Ons prachtige kindercentrum de Kindervlinder ligt in het hart van Oegstgeest. En daar zijn we trots op! Wij werken nauw samen onze twee bso-locaties Uit&Thuis en de Waaghals. Als je kind straks 4 jaar wordt, is het maar een kleine stap naar de bso. Zo kunnen wij de doorgaande ontwikkeling van je kind blijven volgen en dat doen wij graag!

"Een fijne en vertrouwde plek en volop aandacht voor ontwikkeling van je kind!"

Wat bieden wij?

Gebouw

Het gebouw van de Kindervlinder ligt op een mooie, centrale plek in het dorp. Wij bieden hier een gezellige en vertrouwde, veilige en uitdagende dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Groepen

Bij de Kindervlinder kun je als ouder kiezen tussen een horizontale of verticale groep. We hebben één babygroep (de Bijen) met kinderen tot twee jaar. Er zijn zes verticale groepen met kinderen van verschillende leeftijden; baby’s, dreumesen en peuters. En, er is ook nog een groep met kinderen van twee jaar en ouder: de Vuurvliegen. Elke groep heeft haar eigen vaste medewerkers.

Vroegservice om 7.00 uur

Soms heb je extra vroeg opvang nodig, of misschien wel iedere week! Bij de Kindervlinder kun je al om 7.00 uur terecht met klein ontbijt. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Bij binnenkomst teken je voor een extra toeslag op je maandfactuur.

Gezonde warme maaltijd

Speciaal op onze locatie verzorgen wij een warme maaltijd op alle groepen. Zien eten, doet eten!

Speelhoekjes

Ook kan je kind spelen in de speelhal. Daar is een huishoek, bouwhoek, een lees- en spelletjeshoek. In de huishoek heeft ieder hoekje een eigen huiskamer. Alles is er! Wij zijn trots op onze huishoek die door onze eigen medewerkers is ontworpen en ingericht. Zo is er voor je kind genoeg ruimte voor rollenspel en verkleedpartijen.

Snoezelen

We hebben ook een snoezelruimte: daar kan je baby, samen met een pedagogisch medewerker, kijken naar de lichtjes en luisteren naar zachte muziek.

Atelier

Voor creatieve activiteiten hebben we het atelier. Samen met de pedagogisch medewerkers kan je kind hier naar hartelust mooie kunstwerken maken.

Buitenspelen

We spelen veel buiten! De grote buitentuin is gericht op ontdekken en uitdaging, voelen en ervaren. Liggen in het gras, klauteren op een boomstam en glijden van de glijbaan. En de waterpomp; lekker spelen met water en zand. We hebben ook kruidentuin: wat groeit en bloeit er, en wat ruik en proef ik?

Telefoonnummers groepen:

  • Kevers: (071) – 515 98 11
  • Sprinkhanen: (071) – 515  98 12
  • Krekels: (071) – 515 98 13
  • Vuurvliegen: (071) – 515 98 14
  • Libellen: (071) – 515 98 15
  • Spinnen: (071) – 515 98 16
  • Bijen: (071) – 515 98 17
  • Hommels: (071) – 515 98 18

 

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. Het LKR-registratienummer van de Kindervlinder is: 194991660.

Andere locaties in de buurt

Frances Houtman

Manager Kinderopvang

Adres

Lavendelhof 1
2343 CW, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) 515 98 30 | (071) 515 98 31