logoHome
De Buren De Buren
icoon

Onze buitenschoolse opvang locatie de Buren is een ruim opgezet kindercentrum in Haaswijk. Het ligt op loopafstand van basisscholen Daltonschool Oegstgeest en Joris de Witte school.

"Trots zijn wij op onze royale speelruimtes, zowel binnen als buiten!"

Wat bieden wij?

Royale ruimtes

Je kind kan bij ons zowel binnen als buiten naar hartenlust spelen. Ons gebouw heeft vier groepsruimtes met elk een oppervlakte van gemiddeld 42 m2. Bovendien is er een grote speelhal, waar alle kinderen gebruik van maken. De oudere bso-kinderen hebben hun eigen ruimte in de Daltonschool. De huiskamers hebben vaste medewerkers.

Ruimte voor creativiteit

We zijn erg trots op ons atelier. Daar kan je kind zijn of haar creativiteit ontdekken en ontwikkelen.

Activiteiten

Schilderen, bouwen, verkleden, koken of bakken, computeren: het kan allemaal. Ook maken we regelmatig gebruik van het gymlokaal van de Daltonschool.

De Overburen

Bij de Overburen zitten de oudste kinderen. Zij hebben daar hun eigen plek. Ze kiezen zelf wat ze willen doen: een potje tafelvoetbal, lekker lezen of chillen of spellen spelen, er is ruime keus in de spelletjeskast. Ook helpen de pedagogisch medewerkers met huiswerk. En er wordt muziek gemaakt. Vooral samen spelen op de gitaar  is favoriet!

Buitenspelen

Natuurlijk spelen we zo veel mogelijk buiten. Onze grote groene buitenspeelruimte is helemaal vernieuwd! Met een insectenhotel, een moestuin, een wilgentunnel en kruipruimte valt er van alles te beleven en te ontdekken. Bovendien is het prachtige F.B. Hotzpark dichtbij: daar gaan we regelmatig heen om te genieten voor sport en spel.

Blokhut

Met de oudere bso-kinderen gaan wij op naschoolse middagen en in de vakanties naar de Blokhut op recreatie-eiland Koudenhoorn.

Zwemles

Ook kan je kind het zwemdiploma B of C halen. Elke donderdagmiddag is het zwembad gereserveerd voor kinderen van SKO. Wij brengen en halen je kind met onze SKO-bus van en naar de zwemles. Een pedagogisch medewerker begeleidt de kinderen tijdens de zwemles. Wil je meer informatie of je opgeven? Klik hier.

De Eetclub

Weinig tijd om na een drukke dag een maaltijd op tafel te zetten? Of is je kind thuis een slechte eter? De gezellige Eetclub bij de Waaghals biedt uitkomst! Als je je kind ophaalt van de bso, heeft hij of zij al een lekkere en gezonde maaltijd gegeten van Lekker Vers, gezellig samen met andere kinderen. En zien eten, doet eten! Dat is weer een zorg minder en geeft meer tijd in de avond. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar: deburen@sko-oegstgeest.nl.

 

Telefoonnummers groepen

  • Huiskamer 1: (06) – 137 60 867
  • Huiskamer 2: (06) – 131 93 903
  • Huiskamer 3: (06) – 139 32 702
  • Huiskamer 4: (06) – 136 78 391
  • Huiskamer 5 – De Overburen: 06 – 839 764 89

Landelijk Register Kinderopvang

Onze inspectierapporten van de GGD zijn terug te vinden op: Landelijk Register Kinderopvang. LKR registratienummer de Buren: 983304993.

Andere locaties in de buurt

Suzanne den Hollander

Manager Kinderopvang

Adres

Jan Wolkerslaan 18a
2343 BK, Oegstgeest
Nederland

Telefoonnummer

(071) 519 12 60