logoHome
Toeslag kinderopvang Toeslag kinderopvang
icoon

De kosten voor kinderopvang betaal je niet alleen. SKO is een geregistreerde kinderopvangorganisatie. Dat betekent dat je bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.

Met onze rekentool krijg je snel en eenvoudig een indicatie van wat onze kinderopvang in jouw situatie netto kost.

Kinderopvangtoeslag kun je aanvragen voor:

  • voorschoolse opvang
  • dagopvang
  • peuteropvang
  • buitenschoolse opvang
  • vakantieopvang (als pakket)

Als je bij ons een contract hebt. Raadpleeg onze rekentool om snel en eenvoudig te berekenen wat onze kinderopvang in jouw situatie netto kost.

Je ontvangt geen kinderopvangtoeslag voor:

  • tussenschoolse opvang
  • incidentele opvang – zonder contract

Alle voorwaarden zijn terug te lezen op de website van de Belastingdienst.

‘Regeling Peutervoorziening Gemeente Oegstgeest 2018’

Per 1 maart 2018 is er voor ouders met peuters die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag van het Rijk de ‘Regeling Toegang Peutervoorziening Oegstgeest 2018’. Het gereduceerd tarief geldt voor 2 dagdelen per week, 40 weken per jaar. De gemeentelijke bijdrage is inkomensafhankelijk.

Neem voor meer informatie en voorwaarden contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 071- 515 98 00 of per mail: info@sko-oegstgeest.nl.

Wanneer vraag ik kinderopvangtoeslag aan?

Aanvragen kinderopvangtoeslag

Vraag de toeslag aan binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loop je toeslag mis. Kijk voor meer informatie op www.toeslagen.nl.

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

SKO staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Ieder kindercentrum heeft een eigen LRK-nummer. Het LKR-nummer van de opvanglocatie vind je bij onze locaties. En op de website: www.landelijkregisterkinderopvang.nl.