logoHome
Extra dag | ruilen | opzeggen | Niet schooldag Extra dag | ruilen | opzeggen | Niet schooldag
icoon

Wij streven er naar om met onze diensten ouders te ontzorgen. Heb je een extra dag nodig, wil je vakantieopvang of een dag ruilen? Wij kijken wat er mogelijk is en doen ons uiterste best. Bij ons Zorgeloospakket bieden wij opvang tijdens een niet-schooldag. Zoals bijvoorbeeld een studiedag van school.

 

Extra dag of een dagje ruilen?

Extra dag(en) of ruilen?

Heb je een keer een extra dag nodig? Of wil je een opvangdag ruilen? Dan kun je dit via het ouderportaal aanvragen bij de pedagogisch medewerkers op de groep van je kind. Zij bekijken wat mogelijk is op basis van het aantal kinderen en medewerkers. Bekijk de Voorwaarden ruilen | extra dag.

Extra dagen in de vakantie

Heb je (extra) dagen in de schoolvakantie nodig?

Dat kan! Tijdens de schoolvakanties zorgen wij voor een leuk en uitdagend programma met veel binnen- en buitenactiviteiten. Ook dit regel je makkelijk via het ouderportaal

TIP: Voor onze vakantieopvang -in combinatie met een van onze pakketten- kan je Toeslag Kinderopvang aanvragen bij de belastingdienst omdat wij een geregistreerde kinderopvangorganisatie zijn.

Niet-schooldag

Wat is een niet-schooldag?

Niet-schooldagen zijn de dagen die aan het begin van het schooljaar in het schooljaarplan als zodanig worden opgegeven. Let op: een stakingsdag van leerkrachten behoort hier niet toe

  • De kosten voor een niet-school dag bedragen de uren dat de school normaliter op die dag open is vermenigvuldigd met het uurtarief van een extra dag.
  • De niet-schooldag eindigt op het moment dat de BSO normaliter op die dag start als er wel school is.

Heb je het Zorgeloospakket? Dan vangen wij alle niet-schooldagen op die op de vaste opvangdag van je kind vallen, zonder extra kosten

Heb je het Basispakket of Onderwijspakket? Per 1 januari 2018 zijn  de niet-schooldagen in deze pakketten vervallen. Je kunt in plaats daarvan een extra dag of dagdeel aanvragen.

Opzeggen

Wil je de opvang van je kind opzeggen?

Als je de opvang van je kind wilt opzeggen horen we dat graag zo spoedig mogelijk. De minimale opzegtermijn is 1 maand. Je kunt op ieder moment van de maand opzeggen, alleen schriftelijk. Stuur een mail naar info@sko-oegstgeest.nl met daarin de naam van je kind en de opzegdatum.

Naar de basisschool

Zodra je kind naar de basisschool gaat, eindigt de overeenkomst voor dagopvang en peuterspeelzaal automatisch. Gaat je kind later dan zijn of haar 4e verjaardag? Dan horen wij dat graag. Als je eerder met dagopvang of peuterspeelzaal stopt, kun je dit opzeggen met 1 maand opzegtermijn.