logoHome
Vakantieopvang Vakantieopvang
icoon

Tijdens de schoolvakanties kan je kind gebruik maken van onze vakantieopvang. Wij zorgen voor een leuk en uitdagend programma met veel binnen- en buitenactiviteiten.

Heb je alleen opvang in de schoolvakantie nodig? Dat kan ook. Wij vangen je kind dan op in één van onze bso-vakantiegroepen. Onze professionele pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind een fijne en leuke tijd bij SKO beleefd.

"Samen actief, leuk én gezellig vakantie vieren!"

Een passend programma voor elke leeftijdsgroep!

Wij besteden veel aandacht aan onze activiteiten in de vakanties. Het vakantieprogramma is afgestemd op leeftijd en de interesses je kind. Met vrije tijd als uitgangspunt kan je kind meedoen met activiteiten en uitstapjes. Speciaal voor kinderen van 8 jaar en ouder heeft SKO een 8+ werkgroep. Voor deze leeftijdsgroep verzint de werkgroep ieder jaar weer een fantastisch programma.

Spetterend vakantieprogramma

Wat doen wij in de vakantieperiode? We gaan er op uit, naar een speeltuin om de hoek, de natuur in bij de Blokhut, of naar een museum. Maar ook relaxen in je pyjama en heel veel spelletjes doen! Het vakantieprogramma is te vinden in onze maandelijks nieuwsbrief ‘SKO-Nieuws’ voor ouders. Kijk hieronder wat we allemaal doen!

Vakantieopvang regelen?

Wil je vakantieopvang? Vraag het aan via het Ouderportaal of neem contact op met onze Klantenservice (071) 515 98 00 of info@sko-oegstgeest.nl.

TIP: Je kan voor onze vakantieopvang (in combinatie met een van onze pakketten) Toeslag Kinderopvang aanvragen bij de Belastingdienst. SKO is een geregistreerde kinderopvangorganisatie.